MORE

Dell a facut un touchscreen de 70 de inch pentru scoli

Companiile de tehnologie par sa aiba ceva impotriva cretei, pentru ca tot anunta noi ecrane gigantice care pot fi folosite pe post de tabla in scoli.

Dell a dezvaluit ceva numit C7017T, un ecran tactil imens de 70 de inch, menit sa fie folosit in scoli, sali de conferinte sau cam oriunde ai nevoie de un touchscreen masiv care poate primi simultan input de la 10 puncte. Rezolutia sa maxima este de 1920×1080, asa ca nu o vei putea folosi pentru a reda video in 4K la potentialul sau maxim. De asemenea, vei avea nevoie de un PC atasat, sau un laptop, care nu este inclus in pret.

Acest dispozitiv vine la pachet cu doua stylus-uri, in cazul in care nu vreti sa murdariti tabla cu amprente, si are un pret modest de numai 5000 de dolari. Poate ca pare mult, dar Microsoft are solutii similare care costa aproape dublu cat solutia facuta de Dell.

Desigur, cei care vor cu disperare o tabla inteligenta pentru scoli se pot orienta catre solutii mult mai simple, cum ar fi folosirea unui Wiimote si a unui proiector. Poate ca aceasta solutie are suport doar pentru 4 puncte de input, dar nu costa 5 mii de dolari si nu se va sparge de indata ce desteptul clasei da cu capul in ea.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button