PC

Dell a făcut un monitor 8K

Din moment ce Nvidia a lansat o placă video făcută pentru 5K, era inevitabil să apară și un monitor care să facă acea placă video să pară insuficient de puternică.

Dell anunță un nou monitor de 32 inch pentru segmentul profesionist, lucru reflectat de prețul său de 5000 de dolari. De ce costă atât de mult? Dacă v-ați uitat la titlu deja știți. Monitorul acesta, cu numele Ultrasharp UP3218K poate reda rezoluția de 8K. Adică o rezoluție de 4 ori mai mare ca 4K.

Monitorul se laudă cu o luminozitate maximă de 400 nits, un timp de răspuns de 6 milisecunde, suport pentru 100% din sRGB, din Adobe RGB, din Rec. 709 și 98% din DCI-P3. După cum vă puteți imagina, este făcut pentru oameni care lucrează cu imagini și necesită un grad mare de acuratețe a culorii. Lucruri precum framerate mare nu prea sunt o prioritate aici, așa că ar fi bine să vă mulțumiți cu 60Hz și gândul că dacă ar fi să rulați un joc la această rezoluție, n-ați avea nici o configurație de plăci video care să ducă un joc modern măcar la 30 de cadre pe secundă.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button