GAMING

Deja 3 milioane de cumparatori pentru DayZ, desi este un Early Acces in versiune Alpha!

DayZ, un joc care nu numai ca este in Early Access, dar a fost lansat si in versiune Alpha, a reusit sa stranga peste trei milioane de cumparatori din intreaga lume.

Dupa cum sustine Bohemia Interactive, publisher-ul acestui titlu. „Am dori sa multumim fiecarui jucator in parte dintre cei 3 milioane care s-au alaturat aventurii noastre de a dezvolta DayZ. Cu totii ati contribuit la crearea celui mai bun open-world zombie survival. Aceasta este o realizare uimitoare si noi de-abia asteptam sa impartasim cu voi toate imbunatatirile pe care le-am adus designului jocului, solutiilor anti-hack si altor optimizari la care majoritatea dintre noi am lucrat in ultimul an”, a spus seful proiectului, David Durcak.

Suntem extrem de increzatori ca jocul va avea parte de ceva content in viitorul apropiat. Adica undeva intre acel moment in care soarele ingheata si porcii zboara. Jocul, nici acum, dupa o luuuunga perioada de Early Access nu seamana cu un produs terminat, avand probleme majore. Mai deranjant este faptul ca mod-ul, DayZ pentru Arma, are mai mult content, mai bine implementat si mult mai satisfacator pentru jucator. Din pacate asta se intampla cand un studio mare pune mana pe ceva care este realizat de o comunitate de pasionati. Cine stie, poate salvarea lui DayZ Stand Alone va veni de la implementarea unui Steam Workshop.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close