MORE

DeepCool Captain, noi sisteme de racire cu lichid pentru maniaci si nu numai!

DeepCool au lansat o nou serie de raciri pe apa „de-a gata”, sub numele de Captain. Aceste serii sunt facute sub brandul lor premium, Game Storm. Raciriile or sa fie disponibile in trei variante, Captain 120, 240 si 360.

Fiecare nume reprezinta dimensiunea radiatorului, fiecare versiune avand fie un ventilator de 120mm, doua ventilatoare de 120mm (240) sau trei ventilatoare de 120mm (360). Racirile au cateva caracteristici interesante. Prima caracteristica este pompa: cei de la DeepCool folosesc un design nou, patentat de ei, numit SS (Separated Section), si aceasta separa pompa de waterblock. Cele doua sectiuni sunt unite printr-un tub transparent.

Ansamblul are o baza 100% din cupru, un radiator cu o densitate mare (0.2mm) si tuburi anti-evaporare cu flexibilitate mare. Ventilatorul de 120mm este capabil PWM si are o turatie de la 600RPM pana la 2200RPM, in functie de incarcarea procesorului. La pachet se gasesc adaptoare pentru toate socket-urile AMD sau Intel.

CAPTAIN-120 captain waterblock Cold-Pate

Racirile or sa fie dinsponibile in magazine incepand cu luna Octombrie. Preturile de lansare sunt destul de bune: 75.99$ pentru modelul Captain 120, 105.99$ pentru modelul Captain 240 si 139.99$ pentru modelul Captain 360. Noi am testat un cooler de la Game Storm numit Lucifer, si a iesit cel mai bun in teste. Sa speram ca modelele de la DeepCool pe apa sunt la fel de bune ca si cele pe aer, nu de alta sunt pe piata destule raciri pe apa… mai proaste decat cele pe aer!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button