GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Death Stranding va avea o dificultate speciala pentru fanii filmelor

Intr-o postare pe Tweeter, Kojima a spus ca multumita actorilor precum Norman Reedus, Mads Mikkelsen si Léa Seydoux, fanii filmelor care nu sunt neaparat si gameri, ar putea fi totusi interesati de Death Stranding. De aici a luat nastere si Very Easy Mode care transforma jocul, mai de graba intr-o experienta cinematica. Postarea cu aceasta informatie a venit ca raspuns pentru asistentul personal a lui Kojima care a spus ca modurile Normal si Hard ale lui Death Stranding sunt create special pentru fanii jocurilor de actiune.

Includerea unui mod Very Easy pentru Death Stranding este o alegere interesanta cand ne gandim la ce fel de jocuri ies de obicei din mintea lui Hideo Kojima. Stilul sau bazat puternic pe cut-scene-uri spun povestea multumita tehnologiilor de motion capture si voice-over; iar Kojima nu este strain de cut-scene-uri lungi. Un anume cut-scene din Metal Gear Solid 4 dureaza nu mai putin de 27 de minute!

Asadar, este destul de usor sa ne imaginam un mod de joc care se bazeaza pe cinematice in Death Stranding, transformand jocul de PlayStation 4 intr-o experienta asemanatoare cu un film. Asta schimb focusul jocului si gameplay-ul cade pe locul doi. Mi se pare o miscare interesanta, mai ales pentru cei care prefera mai de graba o poveste buna decat un joc.

EuroGamer

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button