GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Death Stranding are acum o dată de lansare oficială

Data de lansare a lui Death Stranding este 8 noiembrie 2019, jocul reprezentand cea mai mare exclusivitate pentru consola Play Station 4 din toamna acestui an. Drept rezultat, The Last of Us 2 a fost amanat pentru începutul anului 2020 (conform lui Jason Schreier de la Kotaku).

Vestea a fost anunțată printr-un trailer misterios pe Twitch, care ne-a oferit cele mai multe detalii despre viitorul joc de Play Station 4, care se pare că va fi lansat și pentru PS5 în viitorul nu prea îndepărtat.

Primul joc al lui Hideo Kojima de la Metal Gear Solid 5 este programat să se lanseze în mai puțin de cinci luni, iar detaliile de pre-comandă pentru Death Stranding au apărut deja pe PlayStation Store, oferind bonusuri digitale pentru oricine achiziționează copia jocului înainte de data lansării recent dezvăluită.

Bineînțeles, acum că Death Stranding se va lansa în luna noiembrie, înseamnă că sunt șanse minime ca un alt titlu exclusiv pentru consola Sony, The Last of Us 2, să fie lansat în același timp, dezmințind zvonurile despre data de lansare a titlului produs de Naughty Dog.

Există zvonuri că Sony intenționează să se ocupe de un alt State of Play săptămâna aceasta, concentrat în totalitate pe The Last of Us 2, dar, în absența oricăror altor informații oficiale de la PlayStation, în afară de această știre despre Death Stranding, se pare că este mai puțin probabil. Jocul se presupune că se află în fazele sale finale de dezvoltare, dar nu vă așteptați să îl puteți juca înainte de Crăciun. Ne pare rău pentru fanii lui Joel și Ellie.

Death Stranding este unul dintre cele mai anticipate jocuri noi din 2019. Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a descoperi mai multe lucruri despre jocurile care urmează a fi lansate pe parcursul acestui an.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button