GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Death Stranding a reusit sa primeasca statutul Gold

Death Stranding a primit oficial statutul gold, un indicator foarte important pe drumul spre lansare. Anuntul a fost facut chiar de Hideo Kojima pe Twitter, unde le-a multumit tuturor celor care au luat parte la acest proiect, de la companie, pana la creatorii motorului grafic si fani.

Statutul gold in termeni de gaming inseamna ca jocul a ajuns intr-un stadiu in care este gata de lansare, adica poate fi jucat de la inceput pana la sfarsit fara probleme si poate fi trimis mai departe in procesul de fabricatie (disc, carcasa, coperta, etc.). Nu inseamna neaparat ca procesul de dezvoltare este finalizat complet, intrucat patch-uri si bugfix-uri inca pot aparea, sau anumite elemente ale jocului inca sunt in punctul de dezvoltare.

Si ca tot veni vorba de aur, Death Stranding a primit recent si propria editie speciala de PlayStation 4, care vine insotita de un controller foarte aratos.

PlayStation 4 Death Stranding Limited Edition

IGN

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri, dar și componente hardware, alături de articole, analize și desigur, știri.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button