Gaming

Deadpool revine, același Deadpool

Acum câteva săptămâni, Activision a decis să permită din nou comercializarea jocului Deadpool pentru PC, prin Steam. Probabil observând că lumea încă îl mai cumpăra, și în nici un caz ignorând apariția primului trailer al filmului, compania anunță relansarea jocului pentru noile console.

Deadpool se întoarce într-o variantă refăcută pentru consolele Playstation 4 și Xbox One. Jocul nu mai era disponibil pe magazinele virtuale PSN sau Xbox Live, în variantele de PS3 și Xbox 360, încă de la începutul anului 2014. Nu este tocmai clar de ce jocul a fost scos atunci de la vânzare, dar din moment ce mai multe jocuri Marvel au fost retrase de pe piață atunci, probabil era o problemă de licențiere.

Nu există nici un fel de detaliu despre ce ar putea aduce ediția actualizată a lui Deadpool pentru Xbox One și Playstation 4, dar judecând după recent re-lansatele jocuri Prototype, probabil absolut nimic. Putem doar spera că jocul va rula în Full HD la 60 de cadre pe secundă, din moment ce nu era tocmai cel mai intens titlu cu putință, din punct de vedere grafic.

Deadpool a fost produs de High Moon Studios, și lansat în anul 2013. Dezvoltarea sa nu a fost una tocmai fericită, pe la jumătate studioul trezindu-se că le-a fost tăiat bugetul, că au trebuit să concedieze oameni, și că au trebuit să lase jocul cu aproape jumătate din conținutul pe care îl aveau îl plan.

Poate dacă filmul va fi un succes răsunător, o continuare a jocului cu un buget întreg va fi aprobată.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button