Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Deadpool dispare iar de pe Steam, aveți o ultimă ocazie să îl cumpărați

/
/
/
img

Activision a dezvăluit că în ziua de 16 noiembrie va scoate de pe Steam jocul Deadpool… din nou. Acesta a fost scos de la vânzare prima dată în 2014, după nici un an de zile de la lansare, probabil din motive de licențiere. A fost scos din nou la vânzare în apropierea filmului Deadpool, iar acum dispare iar.

Nu a fost dat un motiv, probabil se leagă iar de licențiere, iar de această dată Activision nu pare să aibă speranțe mari să îl publice din nou, fiindcă îl vinde acum la preț redus. Deadpool poate fi cumpărat până pe 16 noiembrie la prețul de 9 euro, după care va fi indisponibil. Desigur, cei care l-au cumpărat încă îl pot juca, va putea fi descărcat de pe Steam, dar nu mai poate fi achiziționat.

Jocul Deadpool a fost suficient de plăcut la vremea sa, în special dacă se ia în considerare că în mijlocul dezvoltării sale Activision a decis să taie bugetul proiectului și timpul rămas și să lase studioul High Moon cu ochii în soare și în stare de panică totală, marele publisher dorind să arunce pe piață un joc de duzină ca tot restul titlurilor licențiate pe care le vinde. Cumva, rezultatul final a fost neașteptat de bun. Dar evident Activision tot nu prea ține la el. Dacă ar fi ținut la el, i-ar fi crescut prețul înainte de a-l scoate pe piață, bazându-se pe ideea că lumea va dori să îl cumpere și mai mult. Activision nu vinde la acest preț nici jocuri vechi de 10 ani, când sunt la reducere.

[Overclock3D]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar