GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Dead Space ar putea reveni pe consolele și PC-urile noastre

Dead Space este una dintre victimele celor de la EA care au desființat Visceral Games în 2017. Dar umblă vorba prin târg că am putea fi martori la revenirea francizei în cadrul următorului eveniment EA Play Live care va avea loc pe data de 22 iulie 2021. Vestea vine de la Jeff Grubb care a vorbit despre acest subiect în cel mai recent podcast GamesBeat Decides.

Dead Space părea mort în spațiu

Reînvierea francizei ar urma să fie condusă de Motive Studio, adică oamenii din spatele lui Star Wars: Squadrons lansat în Octombrie 2020. Alte surse spun că noul joc nu va duce povestea din Dead Space 3 mai departe, în schimb fiind o reimaginare a seriei. Și după lansarea celui de-al treilea titlu, cred că franciza avea nevoie de un refresh, mai ales că și-a pierdut din atmosfera care a consacrat-o, iar introducerea unui mod co-op a fost o mișcare proastă care a făcut jocul mai mult un action-adventure decât un survival.

Primul joc Dead Space a fost lansat în Octombie 2008, iar seria a fost activă până în 2013, când a fost completată trilogia. De atunci și până astăzi, nu am mai auzit informații noi și fanii și-au pierdut deja speranța. Doar vestea că avem șansa să primim un nou joc ar trebui să reaprindă pasiunea fanilor pentru serie și sper că se va adeveri. Mai multe informații vom afla pe data de 22 iulie 2021, dacă jocul va fi prezentat în cadrul evenimentului EA Play Live.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button