PC&Consoles

Dead Rising 4 se afla pe Xbox Store cu tot cu data de lansare

Seria Dead Rising a fost in ochii fanilor cand un joc genial, care se axa pe distractie si ciopartit de zombie, cand un joc care s-a indepartat prea mult de la radacinile sale.

Se poate spune ca nu poti sa multumesti masele, dar Capcom si-au cam dat cu ciocanul peste degete in nenumarate randuri, atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere al imagini, acest ultim Dead Rising 4 fiind pe buna dreptate privit cu ochi extrem de sceptici. dead rising 4

Asta nu i-a oprit pe Microsoft sa posteze detalii despre Dead Rising 4 pe Xbox Store, alaturi de acestea existand si o data de lansare pentru joc.

Jocul, dezvoltat de catre Capcom Game Studio Vancouver se pare ca urmeaza sa fie disponibil in data de 6 decembrie 2016, detaliile tehnice din pacate oprindu-se aici,. Alte informatii, cum ar fi marimea jocului fiind momentan indisponibile.

„Dead Rising 4 marcheaza intoarcerea foto-jurnalistului Frank West intr-un capitol nou al celei mai populare francize de jocuri cu zombie a tuturor timpurilor. Toate trasaturile clasice ale seriei se intorc, inclusiv o varietate mare de arme si vehicule pe care jucatorii le pot combina pentru a combate hoarda in moduri care variaza de la practice la de-a dreptul nebune.
Jucatorii se vor putea bucura de o varietate de elemente noi, cum ar fi clase de zombies, EXO suits si un mod cooperativ pentru 4 jucatori.
Cu actiune zdravana si un nivel fara egal de customizare pentru personaj si arme, Dead Rising 4 livreaza o experienta intensa, pe masura ce jucatorii exploreaza, scormonesc si lupta pentru supravietuire intr-o lume sandbox epica. Dead Rising 4 va fi disponibil pe Xbox One si Windows 10 de sarbatori.”

[XboxStore]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button