PC&Consoles

Dead Rising 1 vine si pe PC, PS4 si Xbox One

La un deceniu de la aparitie, Dead Rising soseste in sfarsit pe hardware-ul din generatia actuala, si nu va fi tocmai singur.

Capcom a dezvaluit ca primele doua jocuri din seria Dead Rising vor fi disponibile in viitorul apropiat pe Playstation 4, Xbox One si chiar pe PC. Desigur, Dead Rising 2 este deja pe PC, asa ca nu va fi nici o diferenta pe acest front, dar primul titlu din serie va ajunge in sfarsit pe monitoarele voastre. Veti avea ocazia sa vedeti cum Frank West a devenit celebru, luptand impotriva unei invazii de zombies imbracat in costume bizare.

Nu s-a mentionat daca jocurile vor avea parte de un update grafic, dar probabil o rezolutie mai mare va fi disponibila fata de cea standard, din moment ce tehnologia a mai avansat putin de cand a fost lansat Xbox 360. Un remaster complet nu intra in calcul, din moment ce Dead Rising 4 va fi lansat in curand.

Capcom promite sa anunte detalii noi in urmatoarele saptamani despre Dead Rising 1 pe PC si DR1+DR2 pe console. Nu s-a mentionat daca va fi si o versiune pentru Wii U sau Nintendo NX, dar n-ar strica, din moment ce Dead Rising pe Wii a fost o experienta foarte trista, hoardele interminabile de zombies fiind reduse la doi zombalai amariti la un colt, din cauza puterii limitate de procesare a platformei.

Pana si DLC-ul/continuarile cu jumatate de masura sunt incluse la pachet, asa ca Off The Record va putea fi jucat pe generatia actuala de Xbox si Playstation. Pe PC este deja disponibil si a fost chiar la un pret foarte bun in timpul promotiei de vara de pe Steam.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button