GamingPC&ConsolesTech&IT

Dead or Alive 6 are acum o variantă ce poate fi jucată gratuit

Koei Tecmo a lansat o versiune gratuită a jocului Dead or Alive 6 numit Core Fighters, care oferă jucătorilor un „aspect limitat” la joc cu patru luptători – Kasumi, Hitomi, Diego și Bass – și suport pentru lupte clasate online, Versus, Arcade, Time Attack, Training și Quest.

Core Fighters va debloca, de asemenea, o „introducere” a modului Story și va oferi acces la DOA Central. Asta include lucruri precum Happy Wedding Volume 1 pack, o colecție de rochii de mireasă frumoase si tuxedo-uri pe care luptătorii le pot purta în timp ce se snopesc în bătaie unul pe celalalt, în cel mai clasic stil DoA.

Conținut suplimentar pentru experiența de luptă gratuită poate fi achiziționat separat, inclusiv story mode complet, seturi de luptători și setul complet de 20 de caractere. Dacă te gândești să faci asta, totuși, poți cumpăra și jocul complet: modul de deblocare a povestii este de 20 de euro, iar setul complet de caractere este de 60 de euro, un total care este cu până la 10 euro mai mult decât prețul normal de achiziție Dead sau Alive 6. Koei Tecmo a spus că tot conținutul suplimentar ar putea fi oferit gratuit și pe o perioadă limitată de timp la un moment dat în viitor.

Dead or Alive 6: Core Fighters este disponibil de la Steam, iar în cazul în care vă întrebați, nu, costumele de nuntă nu sunt o glumă.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button