Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Dead Island Epidemic va fi închis

/
/
/
img

Dead Island Epidemic are zilele numărate, deși se află încă în beta. Deep Silver anunță că va scoate jocul din funcțiune în ziua de 15 octombrie, anul acesta.

Continuând tradiția jocurilor de tip MOBA, a căror producători nu au înțeles că prezența lui League of Legends nu înseamnă că genul întreg are un public de 70 de milioane de jucători, ci că doar League of Legends are 70 de milioane de jucători, Deep Silver a ajuns la concluzia că Dead Island Epidemic nu mai are nici o șansă.

Aflat încă în Early Access, pe Steam, acest joc gratuit încerca măcar să ofere o experiență diferită față de rețeta tradițională a unei hărți cu trei cărări și două echipe.

În Dead Island Epidemic puteau fi chiar trei echipe, și exista o componentă cooperativă, la care jucătorii se înfruntau doar cu terorile întunecate ale morții, și cu boși feluriți, colectând pe parcurs echipament mai bun și abilități noi.

Cei care vor să mai joace Dead Island Epidemic încă mai au posibilitatea, și vor avea parte de câteva promoții până la final. Pentru ca jucătorii să își poată cheltui banii lor virtuali, vor fi reduceri de preț însemnate la toate personajele, abilitățile, bonusurile de experiență și cam orice altceva din magazinul virtual.

Considerând și problemele pe care le are Dead Island 2, închiderea lui Dead Island Epidemic nu este un semn bun pentru serie.

[Steam]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar