PC&Consoles

Dead Island 2 revine

Anul trecut, studioul Deep Silver a avut o veste foarte neplacuta pentru cei care sperau sa vada un nou joc Dead Island. Desi, avand in vedere ca Dying Light tocmai asta era, poate nu era o veste chiar atat de rea. Dar acum vine si o veste buna, Dead Island 2 revine.

Deep Silver anunta ca va colabora cu Sumo Digital, creatorii lui Little Big Planet 3, pentru a completa Dead Island 2. Dezvoltatorul; initial al jocului, Yager Developments, a incetat sa mai lucreze la proiect din cauza unor diferente creative cu Deep Silver, iar acum lucreaza la Dreadnoughts.

Sumo Digital aparent are o intelegere foarte buna a brand-ului, iar viziunea studioului se aliniaza foarte bine cu cea a publisher-ului.

Nu au fost anuntate detalii exacte despre directia in care va merge proiectul de acum inainte sau cand ne putem astepta sa il vedem pe piata. O posibilitate ar fi ca la E3 sa vedem macar un nou trailer, sau macar cateva informatii despre ce va presupune jocul.

Diferente vor fi cu siguranta fata de varianta initiala a proiectului, pentru ca Dying Light a reusit sa preia stafeta foarte bine de la Dead Island, din moment ce este facut de Techland, studioul care a creat seria.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button