Gaming

Dead Island 2 amanat pana in 2016

Dead Island 2 a fost amanat pana in 2016, conform celor de la Deep Silver, care se par ca doresc sa ofere o experienta mai rafinata si cel mai probabil cu mai putine buguri si probleme.

Deep Silver si Yager Development, publisherul si dezvoltatorul jocului, au anuntat pe Twitter „nefastul eveniment”, dovada ca uneori lucrurile nu merg asa cum te-am fi asteptat.

„De la bun inceput ne-am ales un tel inalt pentru Dead Island 2: sa realizam un joc care sa duca Dead Island la urmatorul nivel. Un joc care sa ia ce ne-au spus fanii ca iubesc la Dead Island – multiple personaje cu care sa poti juca, co-op si transformarea unui paradis intr-o zona de macelarit zombie – si un joc ce adauga mult mai mult continut si optiuni de lupta peste toate astea”, a scris echipa Dead Island 2 pe Twitter. „Doream sa avem toate astea gata pana in primavara lui 2015”.

„Dar dupa ce a studiat jocul mult si bine, studioul a decis ca inca nu a ajuns la rezultatele pe care le astepata si astfel a decis sa impinga lansarea pana in 2016.” Nu au dat nici un indiciu cand anume in 2016 ar putea iesi jocul, spunand ca momentan echipa se axeaza in intregime pe dezvoltarea jocului, si ca mai multe detalii vor fi date publicului mai tarziu.

„Stim ca fanii nostri vor fi dezamagiti de aceste stiri, dar suntem increzatori ca dandu-i jocului mai mult timp toata lumea va primi un joc mai bun la final.”

Articole asemanatoare

Back to top button