GamingRSS PaginaDeMedia

Dead By Daylight va putea fi descărcat gratuit

Chiar dacă vremea Halloween-ului s-a scurs, unele jocuri „de sezon” continuă să fie jucate în toată perioada anului și oferite cadou fix când te astepți mai puțin. Ce-i drept, întreaga mea existență este prinsă între Jack O’ Lanterns și cântecele de Crăciun ale lui Frank Sinatra, iar faptul că Dead By Daylight va putea fi adăugat gratuit și permanent la colecția mea de jocuri este o veste cel puțin la fel de wholeseome. 

Cred că știți, măcar în mare, cu ce se mănâncă acest joc. Dead By Daylight este un multiplayer asimetric, în sensul că mai mulți jucători intră în pielea unor supraviețuitori care încearcă să scape de tendințele ucigașe ale unui criminal în serie controlat de un alt jucător. Mecanicile acestuia oferă întorsături subite de situație și rejucabilitate garantată, iar de când a fost lansat pentru prima oară în 2016, Dead By Daylight a devenit mai mare și mai bun.

Astfel, veteranii au avut ocazia să vadă introducerea unor antagoniști memorabili, din francize ca Halloween, The Texas Chainsaw Massacre,A Nightmare on Elm Street, Saw, Silent Hill și Resident Evil. Jocul continuă să fie actualizat, primind conținut creat de către comunitate, hărți noi și personaje, adunând în momentul de față 25 de milioane de jucători. Dar acum și curioșii care n-au apucat să-l joace vor avea șansa să-l adauge permanent în librăria de jocuri.

Când și de unde vei putea face rost gratuit de Dead By Daylight?

Simulatorul de infarct va putea fi descărcat pentru suma modică de zero euro începând de săptămâna viitoare, de pe Epic Games Store. Mai exact, Dead By Daylight va fi disponibil în perioada 2 – 9 decembrie, iar până atunci puteți pune mâna pe selecția de jocuri deja existentă, adică theHunter: Call of the Wild și  Antstream’s Epic Welcome Pack.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button