PC&Consoles

Dead by Daylight este gratuit acum pe Steam

În cazul în care The Division nu vă este pe plac, dar tot vreți un joc gratuit de multiplayer care în mod normal nu este gratuit, mai aveți la dispoziție săptămâna aceasta și Dead by Daylight.

Jocul poate fi descărcat acum de pe Steam și poate fi butonat fără stres pentru următoarele patru zile. Dead by Daylight mai poate cumpărat în această perioadă la preț redus, pentru 10 euro.

Pentru cei care nu mai știu cu siguranță despre ce era vorba, în acest joc veți lua rolul fie a unei entități malefice, fie a uneia din victimele sale. Scopul celor patru personaje umane este de a evada dintr-o locație bizară în timp ce al cincilea jucător încearcă să îi omoare. Este un joc de furișare asimetric, există ceva acțiune pe acolo, dar în mare parte doar pentru cel care se ocupă de controlarea monstrului. N-ar trebui să confundați jocul cu celălalt titlu a cărui concept este în mare parte identic, și a cărui implementare este cam la fel de stângace, Friday the 13th.

Aveți timp suficient să decideți dacă acest gen de jocuri vi se potrivește. Dar dacă vreți ceva similar, cu un accent mai mare pus pe acțiune și care este mereu gratuit, puteți încerca Evolve Stage 2.

[Steam]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button