GamingPC&ConsolesTech&IT

Dead By Daylight este gratuit acum pe Steam

Nu aveți ce juca la sfârșitul acestei săptămâni, mai ales dacă ați fi vrut să butonați ceva de multiplayer și aveți buget doar cât pentru o jumătate de ridiche?

Atunci aveți noroc, pentru că un nou week-end gratuit a fost anunțat pentru jocul Dead By Daylight. Pentru 3 zile îl veți putea butona după bunul plac, dar jocul nu va rămâne al vostru pe termen lung. Luni va expira oferta și va trebui să îl cumpărați dacă vreți să îl jucați în continuare.

Dacă nu mai țineți minte despre ce era vorba în Dead by Daylight, înseamnă că n-ați intrat pe Youtube în ultimii 3 ani. Simplu spus, este un joc la care cinci indivizi sunt trântiți pe aceeași hartă cu scopul de a supraviețui. Patru sunt omuleți destul de normali și foarte perisabili, iar unul dintre ei va fi un criminal în serie dintr-un film, sau o creatură sinistră a întunericului cu puteri supra-naturale, ce trebuie să elimine grupul numit anterior.

Este un concept simplu, dar destul de eficient la a crea dramă, panică și numeroase situații amuzante. De asemenea, dacă jucați cu indivizi aleatori de pe internet, puteți avea parte de o experiență groaznică și profund iritantă.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button