MORE

De ce nu e bine să cumperi un iPhone 7 de pe internet

iPhone 7 este în acest moment unul dintre cele mai populare dispozitive din lume. Toată lumea care are bani sau un rinichi de rezervă încearcă acum să cumpere un astfel de telefon. Din nefericire, unii oameni tind să apeleze la alte surse, decât cele oficiale, pentru a cumpăra telefonul și au parte de… surprize.

Mimi Jiang, o femeie din China, a încercat să cumpere un iPhone 7 pe internet, sperând să obțină un telefon nou, dar în cutie a primit ceva oarecum neașteptat. N-a primit o cărămidă, cum se întâmplă de obicei când cumperi chestii din locurile mai dubioase ale internetului, ci două telefoane iPhone.

Nu două iPhone 7 ci un iPhone 4 și un iPhone 3G, alături de o carte de Yi-Gi-Oh care permite în joc unirea a doi monștri. Pe scurt, a cumpărat două telefoane care însumate ar fi un iPhone 7, iar vânzătorul recomandă folosirea unei forme fictive de magie pentru a le uni.

Totuși, nu este o țeapă chiar atât de mare, cel puțin nu a primit o cutie de păianjeni, ci doar două telefoane învechite.

[The Next Web]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button