Tech&IT

De ce nu avea nevoie Battlefield Hardline? De o sabie!

Cand DLC-ul Betrayal, pentru Battlefield Hardline, se va lansa luna viitoare pentru Battlefield: Hardline, Va aduce un numar de plusuri comune sub forma de harti, arme, bug fix-uri etc. Una dintre aceste arme insa e oarecum interesanta: e vorba de o sabie.

Incluse in pachet vor fi patru harti intitulate Alcatraz, Cemetery, Chinatown si Thin Ice. Desi nu au o descriere oficiala, titlurile sunt destul de explicative, poate cu exceptia lui Thin Ice, care speculam ca se va desfasura poate langa un lac inghetat, sau o arena de hockey – personal anticipez ghetari.Battlefield Hardline

Sapte arme noi sunt incluse, si stim ca una dintre ele este o sabie multumita unei imagini de pe site-ul Battlefield. Altele nu au fost listate, dar vom afla mai multe despre ele odata ce notele patch-ului sunt lansate.

Toti jucatorii, fie ca achizitioneaza sau nu DLC-ul, vor primi 11 noi arme de baza si un update catre Gold battlepacks. Fiecare pachet va avea optiunea de a dropa un voucher pentru o arma. Acesta va fi un item din clasa Distinguished ce permite deblocarea unor arme specifice. Desi detaliile nu au fost incluse, presupun ca permit deblocarea unei arme high-end fara a o achizitiona in joc. Sunt incluse noi assignments si camos pentru arme.

Battlefield Hardline: Betrayal se va lansa in luna Martie.

[battlefield.com]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button