GAMING

De ce Bungie l-a înlocuit pe Peter Dinklage în Destiny

Când Destiny încă se afla în faza de testare, a primit numeroase critici legate de modul în care era redată vocea lui Ghost, asistentul robotic plutitor al jucătorului.

Performanta lui Peter Dinklage nu prea se ridica la standardele așteptate de fanii rolului său din Game of Thrones. Vocea a fost refăcută pentru varianta finală a lui Destiny, dar în cele din urmă, Dinkelage tot a fost înlocuit complet. Iar acum știm de ce.

Jesse van Dijk, Lead Concept Artist al Destiny, a dezvăluit recent motivul pentru care Nolan North a fost angajat să joace rolul lui Ghost și în tot conținutul inițial al jocului, nu doar în expansion-ul Taken King. Nu a fost pentru că Peter Dinklage era atât de nefavorabil pentru proiect încât îndepărtarea sa era soluția ideală, ci a fost mai mult o chestiune de timp și consistență.

În timpul dezvoltării lui Taken King, Bungie a găsită o nouă structură pentru misiuni, ce s-a dovedit a fi mai plăcută, din moment ce clarifica exact ce obiectiv urmărea jucători. Au numit această nouă metodă „quest-ificare”. Le-a plăcut atât de mult, încât s-au gândit să o implementeze și în misiunile din jocul de bază, doar că aici era o mică problemă.

Nolan North a fost angajat pentru a reda vocea lui Ghost în absența lui Peter Dinklage pentru expansion, iar acestă „quest-ificare” necesita adăugarea de replici noi pentru personaj și în misiunile dinaintea lui Taken King. Ca urmare, ori puteau să lase vocea originală, iar periodic să treacă la una nouă, de parcă Ghost ar fi Deadpool, ori puteau să îl înlocuiască de tot cu Deadpool… adică Nolan North.

Într-un final, chiar asta au făcut. Așa că orice urmă de Peter Dinklage a fost ștearsă din Destiny, și nu îl vom mai auzi vreodată spunând că vrăjitorul a venit de pe Lună. Decât dacă am căuta asta pe Youtube, fiindcă nu poate fi ștearsă de pe internet vreodată.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button