PC&Consoles

De ce au devenit skin-urile de CS:GO in mod spontan mai scumpe?

Ziua de 1 aprilie a fost interesanta pentru un segment din public, cel al speculatorilor de preturi din CS:GO. O gluma facuta de un Youtuber a rezultat in mai bine de 53 de mii de dolari in vanzari neasteptate si fundamental lipsite de rost.

Un individ numit McSkillet de pe Youtube a realizat un clip in care sugera ca un nou update facut pentru Counter-Strike Global Offensive ar permite transformarea skin-urilor rosii in cutite excesiv de rare. Genul de cutite care costa cateva mii de dolari, din motive care au sens doar pentru speculatori si spalatori de bani din Rusia.

Desigur, acel update nu exista, si totul a fost o facatura, dupa cum indica si clipul video la final. Dar cand jucatorii de CS:GO vad ocazia de-a capata un cutit, nu prea stau sa vada povestea pana la capat. Asa ca un numar mare de arme rosii, in special AUG Chameleon, au fost cumparate in masa, ducand la cresterea temporara a pretului, iar apoi la scaderea sa senina, cand un numar mare de oameni s-au trezit ca au cheltuit aproape 40 de dolari pe skin-uri pentru care nu au nici un fel de folos.

Morala povestii: De ce ati cumpara aceste skin-uri?

[Tech Raptor]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button