STIRI IT

De ce are League of Legends un tutorial groaznic?

Atunci cand v-ati apucat de League of Legends, probabil ati sesizat ca tutorialul sau nu este tocmai printre cele mai bune facute vreodata. Tin sa va aduc la cunostinta ca in continuare nu este prea bun, iar Riot nu are nici o intentie sa il schimbe in viitor, pentru ca nu este o prioritate.

Greg Street, Lead Designer la Riot Games, a fost luat la intrebari recent de comunitate despre o varietate de lucruri, cum ar fi „De ce nu exista un tutorial prea bun in League of Legends?”

Eh, un raspuns a fost dat, pur si simplu nu este o prioritate. Riot stie ca este deficitar si se afla pe lista de „lucruri care ar trebui facute atunci cand vom decide vreodata sa ascultam comunitatea”, dar momentan compania se concentreaza pe restul jocului, pe experienta de la nivelul 1 la nivelul 30…

Si aici intervine o oarecare mica problema. La urma urmei, stiti ce este o parte din experienta de la nivelul 1 la 30? Sa te poti antrena la folosirea abilitatilor, poate cu un mod sandbox dedicat la care poti folosi impotriva botilor abilitatile in orice moment, fara cooldown, pentru a le stapani, asa cum au alte jocuri similare. Dar Riot nu vrea sa faca nici asta.

[PC Gamer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close