MORE

De ce a fost anulat primul film Warcraft?

Ecranizarea seriei Warcraft va fi lansata in sfarsit in aceasta vara, dupa foarte multi ani de asteptare. Pelicula se afla in dezvoltare de un deceniu, de pe vremea cand Sam Raimi, creatorul seriei Evil Dead, era la carma proiectului. Acesta a abandonat proiectul cu multi ani in urma, iar acum stim exact de ce.

In 2013, Sam Raimi a declarat ca Blizzard a cam facut varza productia filmului, din moment ce studioul avea in minte o poveste anume pentru film. Acestia nu i-au spus lui Raimi sau scenaristului filmului care era acea poveste, asa ca atunci cand li s-a prezentat un scenariu, nu le-a placut poveste, dar au lasat munca sa mearga mai departe. Asa ca s-a lucrat la realizarea unui scenariu bazat pe acea poveste, si dupa multe luni de munca studioul s-a trezit ca nu ii convine. Suparat de timpul pierdut, Raimi a decis sa plece de la proiect.

Acum stim si care era problema cu scenariul. Blizzard n-a aprobat faptul ca pelicula Warcraft era o adaptare a primului joc, cel in care orcii cotropeau si praduiau tot ce gaseau in Azeroth, masacrand totul fara discriminare.

In acel joc, orcii nu erau personaje pozitive, iar in filmul lui Raimi isi pastrau acest statut. Orcii erau rai, oamenii erau buni, iar Blizzard nu a vrut asta, desi asa era si in Warcraft 1.

Pentru ca orcii au devenit in Warcraft 3 personaje pozitive, iar in World of Warcraft hoarda este populara, n-ar fi dat bine la marketing. Astfel a luat nastere noul film Warcraft.

[Gamespot]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. oh man….SI totusi mi se pare ca va fi mai bun asa…LOKTAR OGAR! mi se pare mult mai adecvat personajele pozitive sa fie din hoarda, caci toti am jucat macar o data wow(world of warcraft) sau warcraft III the frozen throne xD -gold days ^ ^ Deabeastept! gg mah gg x)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button