Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

De astazi Nordic Games detine oficial de Blob

/
/
/
/
image

Dupa peste un an și jumătate de castigat zeci de proprietăți intelectuale în licitațiile catalogului THQ, Nordic Games a anunțat că a incheiat astazi un acord de achiziție a activelor cu THQ pentru de Blob. Cu drepturile seriei acum deținute de Nordic Games, de Blob se alatura Darksiders, Red Faction și MX vs. ATV pe lista de jocuri a companiei austriece. Editorul a achiziționat aceste marci in Aprilie 2013 pentru 4.9 milioane dolari.

„Suntem incantati de ceea ce viitorul promite pentru aceasta extravaganta policromatica, cea mai noua achizitie pentru portofoliul nostru”, a declarat directorul de afaceri și dezvoltare de produse Reinhard, într-o actualizare de pe site-ul editorului. „Vom evalua oportunitățile cu jocurile existente, precum și potențialele continuari.” De Blob s-a lansat în 2006 pe PC, înainte ca o versiune THQ pentru Wii sa fie publicata în 2008 iar continuarea, de Blob 2, a fost lansata pentru PS3 și Wii în 2011. Nordic Games a achizitionat de asmenea trademark-ul THQ sub o alta intelegere facuta publica in Iulie, cu toate că listarea marcii de pe site-ul USPTO inca arata ca THQ este de drept proprietarul jocului.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar