Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

De acum nu iti vei mai pierde informatiile de pe WhatsApp!

/
/
/

Din ce in ce mai multe aplicatii de comunicare au aparut pentru terminalele noastre mobile si asta ne arata cat de mult suntem dependenti de telefon, dar e bine intr-un fel ca ne place sa comunicam, partea neplacuta fiind aceea ca nu prea mai exista o interactiune umana directa.

Zilnic cand merg prin oras vad oameni stransi la cafenele, restaurante, baruri cu prietenii si ei in loc sa vorbeasca, sa glumeasca, stau si butoneaza telefonul. Si mai amuzant ar fi daca si-ar da mesaje intre ei. O alta chestie simpatica e ca ii vezi cum fac o groaza de poze la mancare. Bai inteleg, sa zicem ca e ok sa faci o poza sau doua ca e aspectoasa mancarea sau e felul tau preferat, dar sa faci poze mai mult decat sa mananci mi se pare un pic exagerat. E un trend tare ciudat.

Si ca tot vorbeam de comunicare, aplicatia WhatsApp, cea pe care multa lume o foloseste, mai exact, peste 900 de milioane de utilizatori, va primi in curand un update binemeritat. Mai exact, WhatsApp a incheiat un partneriat cu Google, asa ca toti utilizatorii de Android vor avea toate informatiile, datele, fisierele, conversatiile salvate pe Google Drive, ca sa nu le mai pierdeti de exemplu cand va schimbati telefonul sau in alte situatii.

[Whatsapp]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar