Știri ITTECHTelefoane

De acum Facebook sincronizează contactele din Instagram în Messenger

Facebook și-a lansat recent ultima caracteristică pentru a încerca să pună capăt decalajului dintre serviciile sale și Instagram. După cum a raportat TechCrunch, Facebook permite acum utilizatorilor să sincronizeze contactele din Instagram direct cu Messenger, ceea ce s-ar putea să vă placă sau nu.

Opțiunea de sincronizare a contactelor Instagram apare în fila „People” din Facebook Messenger. Aceasta se alătură opțiunii de sincronizare a contactelor telefonice existente deja în Messenger.

Ce se întâmplă de fapt, odată ce atingeți butonul „Connect Instagram”, Messenger începe să adauge automat contactele Instagram în Messenger. Aceasta înseamnă că, odată ce faceți acest lucru, nu mai există cale de întoarcere – și nu există nici o opțiune de prin care să puteți confirma sau anula operațiunea, aceasta se întâmplă instant după ce ați dat comanda.

În plus față de sincronizarea contactelor, această opțiune face ca numele de utilizator și contul Instagram să vă fie vizibile și altor persoane din Messenger. Obiectivul aici este, evident, de a ajuta la îmbunătățirea conexiunii dintre utilizatori pe Instagram și pe Facebook.

Când atingeți „Connect Instagram”, Messenger adaugă automat contacte din Instagram. În plus, numele de utilizator Instagram și contul dumneavoastră devin apoi vizibile și pentru alte persoane din Messenger.

Rezultatul este un fel de grafic social extins – unul care combină prietenii și familia pe care o cunoașteți de pe Facebook, fără cele pe care le cunoașteți de pe Instagram.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button