MORE

DayZ va primi continut nou

A trecut ceva vreme de cand DayZ era jocul la care ravnea intreaga planeta. De atunci a inspirat un gen care intr-un an de zile si-a atins apogeu, a devenit supra-saturat, iar acum toata lumea sta si se intreaba ce i-a apucat de au cumparat The WarZ. Cu toate acestea, DayZ continua.

Aflat de doi ani de zile in Early Access, DayZ se pregateste pentru ultima parte din lungul sau drum catre varianta 1.0. Asta se va petrece anul viitor, la o data inca necunoscuta, si va aduce un numar mare de noutati si schimbari.

DayZ va primi in sfarsit suport pentru modificari prin Steam Workshop. Abilitatea de a construi baze va fi integrata in joc. Vehicule aeriene vor deveni disponibile, ceea ce inseamna ca zombies ori vor trebui sa invete sa zboare, ori avioanele vor fi zombies… cumva.

Apoi veti avea parte si de animale de prada, pentru situatiile in care zombies nu erau deja un motiv bun sa nu alergi de capul tau peste tot. Ce e drept, jucatorii ceilalti erau deja un motiv bun sa nu faci asta.

Un nou sistem de redare vizuala va fi integrat, facand jocul mai detaliat. Animatii superioare urmeaza sa fie utilizate, precum si o componenta audio mai buna. Infrastructura pentru servere va fi imbunatatita, miscare jucatorilor va fi mai fluida si mai diversa si o interfata superioara, cu tot cu un inventar nou, se vor ivi in DayZ in curand.

Toate aceste schimbari vor fi integrate in joc pe parcursul urmatorului an, la aproape doi ani dupa ce a incetat sa ii mai pese publicului general despre DayZ.

[Blue’s News]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close