MORE

DayZ a fost anuntat pentru Playstation 4 la Gamescom

DayZ a fost anuntat pentru Playstation 4 la Gamescom. Surpriza! Unul dintre cele mai neterminate si in „eterna dezvoltare” jocuri din istorie vine si pe Playstation 4. Asa, toata lumea se poate distra simuland…mersul!

Pe de alta parte nu putem nega succesul pe care Bohemia Studios l-a avut cu DayZ, asa ca deal-ul dintre ei si Playstation pare sa fie benefic. Din pacate nu stim cate de bine o sa se traduca „early access” pe Playstation 4. Cu toate ca jocul multiplayer de supravietuire a inceput ca si un mod pentru Arma II, a atras jucatori mixand pericolul zombiilor cu cel al elementului uman. E un joc care iti poate da probleme de incredere, si acum apare si pe PlayStation 4.

Dezvoltatorul sef Dean Hall a venit cateva momente pe scena in timpul conferintei de presa de la Sony Gamescom 2014 pentru a face anuntul, dar nu a dezvaluit prea multe; nu exista nicio data de lansare in vizor si nicio indicatie cum ca utilizatorii de PS4 vor putea interactiona cu cei de pe PC. Exista o raza de speranta, totusi: Hall a spus ca versiunea de PS4 va utiliza un cross-platform renderer ca sa se asigure ca va arata grozav. Acum, daca ar veni si ceva continut in plus fata de MOD, poate niste masini sau biciclete, ar face interesant de experimentat DayZ pe Playstation 4.

Tags

Related Articles

One Comment

  1. fix jocul pe care l-am cumparat cu mare entuziasm si de care m-am plictisit urgent. PS4 nu o sa mai fie la moda pana il definitiveaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close