GamingPC&ConsolesȘtiri IT

DayZ ajunge în sfârșit la varianta 1.0

La cinci ani după ce a fost lansat în Early Access, DayZ va ajunge în sfârșit la varianta sa finală… sau cel puțin la cea 1.0.

Bohemia Interactive anunță că până la sfârșitul acestui an DayZ va ieși în sfârșit din faza de Early Access, în care se află încă din 2013, și va fi disponibil într-o variantă destul de completă. Dar nu una tocmai completă.

Din cauza timpului limitat pe care studioul îl are la dispoziție pentru a se încadra în 2018 cu varianta 1.0, anumite lucruri vor trebui amânate pentru variantele următoare ale jocului. Din această categorie fac parte caracteristici precum elicoptere care pot fi folosite de către jucători, abilitatea de-a te cățăra, arcuri, uși care pot fi deschise în ambele sensuri, grenade și alte obiecte de aruncat.

Câteva dintre acele lucruri ai crede că ar fi fost adăugate deja pe parcursul existenței lui DayZ, dar nu au fost din diferite motive. Ce veți găsi însă în varianta 1.0 este o componentă de construire a bazei ce include un sistem de curent electric, suport pentru mod-uri detaliat și Steam Workshop, plus o sumedenie de alte îmbunătățiri. Toate aceste schimbări vor putea fi testate într-o fază beta înainte de lansarea variantei „finale”.

Și când va sosi? Anul acesta. N-a mai rămas mult din el, așa că este aproape, oricând ar fi.

Faptul că farmecul lui DayZ s-a cam dus de când de vreo trei ani, de când alte genuri au început să intre sub lumina reflectorului, cu siguranță a fost fost un factor care a contribuit la încetinirea dezvoltării sale, alături de plecarea creatorului mod-ului de la Bohemia Interactive.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. 1500 ore pe dayz… luat din 2014.. ce vremuri.. sa speram ca insfarsit se va vindeca dayz.ul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button