GamingRSS PaginaDeMedia

Days Gone PC se lansează pe Epic Games Store și Steam pe 18 mai

Printre capodoperele lansate pe PlayStation, Days Gone este un titlu care a reușit să impresioneze nu neapărat prin tematica aceea cu zombie super reciclată, ci prin estetica propriu-zisă. Adică arată bine, ce să zic?

Încurajați de succesul pe care l-a avut Horizon Zero Dawn pe PC, sau pentru că pur și simplu le plac banii, cei de la Sony au acceptat într-un final și o portare pentru Days Gone. Culmea, un joc postapocaliptic, cu zombie, în pas cu pandemia noastră. Este o lume (aia din joc, deși nici cea reală nu se îndepărtează prea mult) brutală, care implică adaptabilitate și nervi de oțel.

Days Gone PC ar putea fi o portare care merită atenția noastră

Jucătorii se confruntă cu această nouă și violentă lume în rolul lui Deacon St. John, un vânător de recompense, un nomad care trăiește în sălbăticia lipsită de legi din afara taberelor civile, fost membru al unei găști de motocicliști mai răi decât ce se vede prin Sons of Anarchy sau primul sezon din True Detective. Ai open world, ai crafting, ai zombies și o poveste interesantă, ce-ți poți dori mai mult? A, îmbunătățiri pe partea de grafică și suport pentru monitoare ultra-wide? S-a notat, pentru că Days Gone PC le are pe astea și oferă la pachet și tot conținutul suplimentar post-launch.Days Gone PC

Dacă aruncați un ochi pe postarea oficială Sony, veți vedea despre ce vorbesc. Days Gone PC s-a transformat dintr-un tânăr neliniștit de pe PS4 într-un flăcău tare chipeș, căci screenshot-urile sunt foarte promițătoare, și nu poți spune că mai ai chiar atât de mult de așteptat până să dai o tură cu motocicleta lui Deacon prin shopping cart-ul de pe Steam sau Epic Games Store.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button