PC&Consoles

Day one patch-ul pentru No Man’s Sky calmeaza spiritele cumparatorilor

Multi utilizatori, cumparatori sau posibili cumparatori s-au alarmat ieri dupa ce o serii de stiri legate de joc au aparut, unele dintre ele sustinand ca ar fi mult prea scurt si are extrem de multe buguri.

Se pare ca multe dintre aceste problema vor fi adresata intr-un day one patch. Sony incercand sa linisteasca fanii, care se pare ca s-au simtit tradati de anumite promisiuni. 

Din nefericire, cineva de la Sony se pare ca a intrat in damage control si a inceput sa ofere in stanga si in dreapta copyright notices pentru cei care au vorbit, acuzat sau discutat despre situatie, pana si Rooster Teeth, cu al lor canal The Know, fiind loviti de acest val de takedown notices manuale.

In principiu Sony a trebuit sa efectueze manual fiecare dintre aceste notificari, de unde si presupunerea ca este vorba de un angajat mult prea zelos care nu intelege cum functioneaza internetul.DMCA

Sean Murray se pare ca si-a cerut scuze pentru incident pe Twitter si a afirmat ca se incearca in acest moment o rezolvare. Cel mai probabil si un tap ispasitor pentru acest scandal mediatic. Jocul pare promitator, dar promisiunile sunt promisiuni, cel mai bine este sa asteptam un review detaliat. Cine stie, de la noi…!

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button