PCPC&Consoles

Day of Infamy vine cu un nou update numit: „The Dismemberment Update”

Day of Infamy nu este un shooter pentru toata lumea. Se bazeaza mai mult pe un gameplay mult mai tactic, similar cu seria Arma, doar ca nu se bazeaza pe tehnica militara moderna, jocul desfasurandu-se in cel de-al doilea razboi mondial. Acesta fiind si motivul pentru care titlul este considerat de nisa.

Cu toate astea, dezvoltatorul New World Interactive se pare ca a reusit sa realizeze un joc in care nu poti sa faci pe nebunul precum in CoD sau BF si sa iti foloseti pe langa reflexe si strategie de lupta. Astfel jocul a fost primit cu drag de catre gamerii care doreau ceva mai diferit.

Recent, Day of Infamy a primit un update masiv numit Dismemberment Update, care dupa o scurta analiza a titlului iti poti da seama la ce se refera. In principiu o sa zboare cu maini si picioare ca in Mortal Kombat! Printre armele incluse in update au fost aduse si Browning HP, Thompson M1A1, explozibili TNT/Sprengbuchse, Panzerschreck, Nebelhandgranate si o arma speciala pentru co-op cu luneta M1C Garand si un Sten Mk. V cu amortizor.

Pentru cei care trag paralele mentale intre Day of Defeat si Day of Infamy, acestia nu sunt departe de adevar, producatorii introucand o noua harta numita Salerno, inspirata din harta Avalanche din Day of Defeat.

Daca ai fost fan Day of Defeat si vrei ceva mult mai tactic si mai bine inchegat in domeniul shooterelor militare istorice sau poate doar ceva mai autentic, Day of Infamy sar putea sa te bucure putin. Atat vizual, cat si din punct de vedere al gameplay-ului.

Sursa

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button