PC&Consoles

Dawn of War 3 este gratuit pe Steam pentru câteva zile

În cazul în care ai ratat ocazia să urli WAAAGH! la inamicii tăi în ultimele zile, o poți face acum în Dawn of War 3 fără ca lumea să se uite ciudat la tine și fără să dai bani pe joc.

Până duminică vei putea descărca și juca gratuit pe Steam această strategie spațială. Jocul nu va rămâne atașat de contu vostru pe termen lung, va dispărea de luni. Dacă vreți să continuați aventura, va trebui să cumpărați Dawn of War 3, jocul având momentan prețul de 20 de euro.

În cazul în care n-ați avut ocazia să vă interesați până acum despre Dawn of War 3, jocul n-a fost tocmai superb primit de public. A încercat să împace și capra, și varza, iar rezultatul final a fost un joc ce n-a fost în totalitate pe placul fanilor lui Dawn of War 1 sau Dawn of War 2.

Totuși, zilele trecute a primit un update considerabil menit să mai echilibreze câteva aspecte ale jocului, așa că îi puteți da acum o șansă în cazul în care ați ignorat până acum RTS-ul. Merită menționat că cel puțin excelează la partea de a putea să îți colorezi unitățile așa cum vrei.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button