PC&Consoles

Dawn of War 3: Cerințe de sistem

Cu voia Împăratului, în ziua de 27 aprilie veți avea ocazia să jucați cel mai nou joc din seria Warhammer 40000, Dawn of War 3.

Pentru a-l putea juca nu veți avea nevoie de un sistem care este alimentat în fiecare zi prin sacrificarea a 1000 de psykers. În schimb, vă trebuie doar:

Minim

  • OS: Windows 7 pe 64 biți
  • CPU: Intel Core i3 @ 3GHz
  • RAM: 4GHZ
  • Video: GeForce GTX 460 sau Radeon HD 6950 cu 1GB VRAM

Recomandat

  • OS: Windows 10 pe 64 biți
  • CPU: Intel Core i5 @ 3GHz
  • RAM: 8GB
  • Video: GeForce GTX 770 sau Radeon HD 7970 cu 2GB VRAM

Evident, Dawn of War 3 va funcționa pe sisteme destul de firave, așa că nu veți avea probleme cu el pe cam nici un PC făcut din 2011 și până acum.

Pentru cei care încă nu sunt familiari cu seria, Dawn of War a tot oscilat între RTS și RTT/RPG, jocul de față având înclinări mai apropiate de RTS. Dacă nu știți mai nimic de universul Warhammer 40K, atunci am să vă fac un sumar, fiindcă altfel știrea ar fi prea scurtă și n-ar da bine la motoarele de căutare.

Imaginați-vă cel mai tare lucru SF cu putință la care vă puteați gândi când aveați 13 ani. Warhammer este în esență asta. Un viitor în care omenirea are soldați proiectați genetic, înalți de 2 metri, mari cât o casă, îmbrăcați în armură de tanc și care periodic se luptă folosind sabio-drujbe, pe lângă arme care ar arăta mai bine montate pe nave maritime de război. De asemenea, toată lumea vorbește de parcă ar fi un Terminator britanic și urmează cu fanatism ordinele unui împărat mort care zace pe un tron de aur, căruia îi sunt aduse sacrificii umane zilnice.

Și asta este doar facțiunea umană. Mai găsiți haos, elfi spațiali, undead spațiali, zergi (practic zergii au fost furați de aici) și tot soiul de alte creaturi extrem de tari. Dacă vreți o aprofundare comică a universului Warhammer, recomand asta:

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button