MORE

Dawn of War 2 devine mai sangeros

Stiti ce ii lipseste lui Dawn of War 2? Sapte dintre voi ati raspuns „construirea de cladiri si sentimentul ca este un RTS adevarat”, si aveti dreptate, dar nu la asta ma refer in aceasta stire. SÂNGE!!!!!

Relic a venit cu o idee hazlie, din moment ce este Halloween, acea sarbatoare pe care devenim obligati sa o respectam prin osmoza, ce ar fi sa faca un DLC special pentru aceasta ocazie.

Mergand pe ideea ca din moment ce exista un Blood God in universul Warhammer 40K, iar servitorii sai in mod frecvent urla „BLOOD FOR THE BLOOD GOD!”, n-ar strica sa lanseze Ridiculously Bloody Blood Pack pentru Dawn of War Retribution.

Toate bune si frumoase, pare exact genul de chestie comica si hazlie care te unge la suflet sa vezi ca inca mai lanseaza producatorii pentru jocuri vechi de ani si ani de COSTA 2 EURO!

Ceea ce anterior se rezolva printr-un Blood Patch modificat de pe DLH sau coduri este acum disponibil pentru doi euro. Da, doi euro. Ca sa va ofer o alta perspectiva asupra acestei situatii, acest pachet adauga mai mult sange si costa DOI euro.

Hai sa va enumerez numarul de lucruri pe care le poti cumpara de pe Steam pentru 2 euro, care ar avea mai mult sens ca acest DLC:

  • Literalmente orice altceva

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button