TECH

Davek – umbrela desteapta care nu se pierde

Producatorii de umbrele Davek din New York propun o inovatie care va reusi sa faca viata mai usoara celor care au pierdut zeci de umbrele.

davek 1

Davek Alarma Umbrella este o umbrela inteligenta, din aluminiu și fibră de sticlă. Dacă va lăsați umbrela undeva, telefonul smartphone vă va notifica. Pentru a activa Davek Alert Umbrella, e de ajuns sa descărcati aplicația și sa țineți umbrela lângă aceasta pentru un minut .

Davek Alert Umbrella este livrata cu o baterie CR2032, detector de mișcare și Bluetooth 4.0. Este capabila să se conecteze la telefonul smartphone cu ajutorul unei aplicații disponibile în Google Play și AppStore. Nu este nevoie sa incarcati umbrela zilnic, bateria poate tine cativa ani.

Umbrelele inteligente vor putea fi cumparate la inceputul toamnei.

 

 

 

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button