Știri IT

Datele din telefon raman stocate dupa resetarea din fabrica

Să recunoaștem, există milioane de iPhone-uri în circulație în întreaga lume, grație dominării fenomenale a Apple. Asta înseamnă că multe dintre ele sunt vândute sau reciclate zilnic. Telefoanele conțin o cantitate de date personale pe care majoritatea oamenilor doresc să rămână privată și confidențială. Într-un efort de a face acest lucru, majoritatea oamenilor vor folosi funcția de ștergere încorporată pe care o oferă Apple.

Dar majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de faptul că datele pot părea șterse, dar de fapt sunt stocate în baza de date ascunsă a telefonului. În esență, nu sunt eliminate și pot fi restabilite utilizând un software. De aceea, dacă apreciați importanța datelor și doriți să combateți creșterea furtului de identitate, veți fi siguri că ștergeți cu adevărat datele. Pentru a face acest lucru, puteți să vă îndreptați către un instrument de ștergere a datelor, cum ar fi iMyFone Umate Pro, pentru a vă asigura că nimeni nu va avea acces la datele dvs. personale.

Cel mai mare avantaj al utilizării iMyFone Umate Pro este că garantează că datele sunt 100% nerecuperabile, ceea ce este exact ceea ce doriți dintr-un instrument de ștergere a datelor. Este disponibil atât pentru Mac, cât și pentru Windows, și este pe deplin compatibil cu iOS 11.3 și noul iPhone X. Să trecem prin funcțiile pe care le oferă această aplicație.

1-Click Free Up Space: Acesta este destinat pentru cei care sunt în mod constant frustrați de a avea o cantitate foarte mică de stocare pe dispozitivul lor. Software-ul vă va spune cât spațiu aveți în prezent, iar atunci când apăsați „Quick Scan”, acesta va afișa tot ce poate fi șters pentru a recâștiga spațiu.

Ștergeți toate datele: acest lucru este perfect dacă vindeți telefonul, deoarece șterge complet toate datele și face sigur că nimeni nu îl poate recupera.

Ștergeți fișierele șterse: este minunat pentru că puteți selecta exact ceea ce eliminați, inclusiv istoricul Safari, istoricul apelurilor, mesaje, contacte și fotografii. Ea asigură și aplicații terțe, cum ar fi WhatsApp și WeChat. Când mergeți să o ștergeți, acesta vă va oferi trei opțiuni – Nivelul 1, 2 și 3. Nivelul 3 este US Security Standard DoD, care este o procedură de ștergere de trei ori.

Ștergeți datele private: Acest lucru va evidenția date foarte importante pe care doriți să le ștergeți.

Care este verdictul nostru personal? Este o bucată de software simplă, dar intuitivă, care funcționează uimitor cu cât mai puțin agitație posibil. Chiar dacă sunteți un tech-newbie complet, veți observa că este foarte ușor de utilizat instrumentul, deoarece majoritatea funcțiilor se bazează pe o metodă de clic. Aceasta înseamnă că pur și simplu urmați instrucțiunile de pe ecran. Deci, nu aveți nevoie de nici o cunoaștere tehnică serioasă – sau deloc, pentru asta – ceea ce este minunat deoarece software-ul permite literalmente oricui să-și șterge datele în doar câteva minute. Interfața este curată și bine prezentată, iar iMyFone Umate Pro este o achiziție esențială dacă luați în serios securitatea.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button