Telefoane

Dataman Next iti spune cat net consumi pe telefon!

Dataman Next este una dintre cele mai bune aplicatii disponibile pe iOS pentru monitorizarea traficului de date atat pe Wifi, cat si pe 3G. Dupa o testare mai amanuntita ne-am dat seama ca aceasta aplicatie este un must-have pentru mai toti utilizatorii de iOS.

Am descoperit aceasta aplicatie nu din recomandari sau topuri, ci din pura nimereala si am descarcat-o datorita designului pe care parea sa il ofere. Insa mare ne-a fost mirarea sa vedem ca nu numai ca arata bine, dar si face o treaba minunata. La instalare are un meniu foarte simplu in care configurezi planul tau de date, impreuna cu data de facturare si numarul de MB pe care ii ai alocati lunar, si poti introduce chiar si cat de mult ai consumat in momentul in care ai inceput configurarea aplicatiei pentru a-ti putea tine evidenta inca de la instalare.

Cu o interfata minimalista, aplicatia prezinta in ecranul principal doar cateva elemente: in mijloc iti spune sub forma de procentaj cat s-a consumat din trafic, iti arata cate zile mai ai pana la reinnoirea planului, iar in partea de jos iti spune exact cat ai consumat din reteaua de telefonie si cat ai consumat pe wireless. Un swipe in sus iti deschide ciclurile de facturare si cat ai consumat in fiecare luna pe Wifi si 3G, iar un swipe in stanga deschide setarile aplicatiei. De aici poti modifica setarile de inceput, poti seta notificari pentru alertare si iti ofera posibilitatea customizarii ecranului principal de la culori pana la font. Pentru a alege oricare dintre culori sau fonturi insa, aplicatia cere 0.99$. Un pret decent, mai ales in cazul in care ai descarcat aplicatia gratuit. In mod normal aceasta costa 1,79 Euro, insa are bunul obicei de „a se face” gratuita o data la ceva timp. Trebuie doar monitorizata si descarcata la momentul potrivit.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button