PC&Consoles

Data pentru marele Steam Sale de vară a fost dezvăluită

Aveți o lună și puțin la dispoziție pentru a strânge bani în contul vostru de Steam, fiindcă în ziua de 22 iunie va începe marea promoție de vară de pe Steam.

Dezvăluirea a fost făcută pe Reddit, printr-o postare care pare să fi încălcat un NDA impus de Valve, așa că este foarte probabil autentică. Nu strică nici faptul că de când există vânzări periodice pe Steam, cea de vară mereu începea la sfârșitul lunii iunie. Data la care această vânzare se va încheia este ziua de 5 iulie.

Ca să vă pregătiți pentru această mare vânzare, ar fi bine să recoltați toate cardurile de schimb din jocurile pe care le aveți încă neatinse și să le vindeți cât aveți timp. Apoi, așteptați ca vânzările să înceapă, iar în cazul în care Valve n-a făcut iar modificări, aceleași promoții vor fi disponibile pe tot parcursul acestei perioade. Cu siguranță veți găsi și câteva titluri mai noi la o reducere moderată de preț.

Mai important de atât, veți găsi în această perioadă numeroase jocuri vechi de câteva decenii, pe care probabil le-ați piratat deja de când hău, la prețuri de cam 1 dolar. Puteți să vă spălați păcatele în acest fel.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Pingback: Data pentru marele Steam Sale de vară a fost dezvăluită - Pro Team Romania
  2. nu mai cumpar nimic pe steam .sunt niste tepari am cumparat black ops pack si fiind mai noob in joc am jucat mai mult cu light michine guns si stiti ca daca day dmg prin perete apare diferit daca atingi o tinta ei bine faptu ca in unele harti aceasta era o metoda mai adecvata pentru mine de a face kiluri pt. ca hartlile erau mici si efectiv nu faceai cativa pasi de la locul de spawn ca te kilareau asa trageam continu in diferite spoturi pe unde stiam ca fac rush ,ei bine aceasta metoda mia adus un ban la joc fara sa-mi pot dovedi nevinovatia si uite asa miau luat bani degeaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button