STIRI IT

Data de lansare pentru primul DLC The Division posibil scapata pe net

The Division este inca in cuptor in studiourile Ubisoft, unde inca se mai lucreaza la el pe ici pe colo, jocul urmand sa fie lansat in viitorul apropiat. Asta dupa o lunga perioada de asteptare si ceva downgrade-uri vizuale. Totusi, francezii au fost cat se poate de tacuti cand vine vorba de programul de lansare a DLC-urilor.

Iar pentru cine se intreaba de ce este atat de important acest program de lansare al DLC-urilor, aducem aminte cam cate DLC-uri lanseaza Ubisoft odata cu o lansare triple A. Ubisoft

Totusi, o parte din informatia referitoare la DLC-uri se pare ca a ajuns pe internet, datorita unui user de Reddit, acesta reusind sa obtina informatii despre intregul Season Pass si ceea ce pare a fi un DLC gratuit pentru joc, planificat in perioada de lansare.

Un email primit de un user de Reddit, Reinaldons, releva faptul ca Season Pass-ul va fi disponibil pe data de 27 iulie 2016… pentru jucatori de PC, asta pentru ca Reinaldons a interogat Uplay-ul pentru varianta de PC, putandu-se sa existe continut exclusiv de exemplu rezervat pentru o platforma, caz in care acesta apare mai devreme.

Ubisoft

Traducere: Va multumim ca ati cumparat de la Ubisoft Entertainment Brazilia. Data de lansare a produsului disponibil la pre-comanda s-a schimbat. Produsul listat mai jos va fi disponibil pe 27 iulie 2016

[Reddit]

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button