Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Data de lansare pentru primul DLC The Division posibil scapata pe net

/
/
/

The Division este inca in cuptor in studiourile Ubisoft, unde inca se mai lucreaza la el pe ici pe colo, jocul urmand sa fie lansat in viitorul apropiat. Asta dupa o lunga perioada de asteptare si ceva downgrade-uri vizuale. Totusi, francezii au fost cat se poate de tacuti cand vine vorba de programul de lansare a DLC-urilor.

Iar pentru cine se intreaba de ce este atat de important acest program de lansare al DLC-urilor, aducem aminte cam cate DLC-uri lanseaza Ubisoft odata cu o lansare triple A. Ubisoft

Totusi, o parte din informatia referitoare la DLC-uri se pare ca a ajuns pe internet, datorita unui user de Reddit, acesta reusind sa obtina informatii despre intregul Season Pass si ceea ce pare a fi un DLC gratuit pentru joc, planificat in perioada de lansare.

Un email primit de un user de Reddit, Reinaldons, releva faptul ca Season Pass-ul va fi disponibil pe data de 27 iulie 2016… pentru jucatori de PC, asta pentru ca Reinaldons a interogat Uplay-ul pentru varianta de PC, putandu-se sa existe continut exclusiv de exemplu rezervat pentru o platforma, caz in care acesta apare mai devreme.

Ubisoft

Traducere: Va multumim ca ati cumparat de la Ubisoft Entertainment Brazilia. Data de lansare a produsului disponibil la pre-comanda s-a schimbat. Produsul listat mai jos va fi disponibil pe 27 iulie 2016

[Reddit]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar