Știri ITTECHTelefoane

Data expedierii lui iPhone XR către clienți este deja decalată

Precomenzile pentru noul telefon „de buget” iPhone XR abia au început și stocul deja se epuizează, prelungind durata de expediere a mai multor versiuni cu până la două săptămâni.

Analistii au preconizat la inceputul acestui an ca acesta va fi iPhone-ul cel mai bine vandut, mai ales datorita pretului de 749 dolari, ceea ce este considerabil mai putin costisitor decat iPhone XS cu un pret de pornire de 999 dolari si iPhone XS Max cu pretul plecand de la 1099 dolari.

În SUA, T-Mobile a epuizat deja versiunea galbenă de 128 GB și 256 GB a telefonului, la fel ca și modelele de 128 GB pe coral și roșu.

În Marea Britanie, variantele pe galben, coral și roșu de 64 GB sunt cele mai greu de găsit. În Germania, de exemplu, verianta galbenă de 64 GB are acum o perioadă de așteptare de până la 2 săptămâni, iar pentru versiunea coral și roșu (tot de 64 GB), pagina de precomandă indica 2-3 săptămâni de așteptare. Același lucru este valabil și pentru Franța și China. Având în vedere acest aspect, putem presupune că fanii Apple sunt interesați in mod special de dispozitivele colorate in galben, coral și roșu.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button