MORE

Data de lansare Rainbow Six Siege este publica!

Rainbow Six Siege a facut furori printre pasionatii de jocuri tactice, impresionand pe mai multe planuri gamerii. Si sinceri sa fim, are si cu ce, avand in vedere ca imbina noul cu vechiul, incercand sa ofere un sentiment autentic de echipa de interventie rapida care trebuie sa dezamorseze o bomba, sa salveze un ostatic sau sa se infrunte cu un grup terorist. Totusi, pana acum o data de lansare Rainbow Six Siege nu am avut. Cel putin una concreta. Asta pana in momentul de fata.

Data de lansare Rainbow Six Siege este publica, si aceasta este 13 octombrie 2015! Lucru care rezoneaza cu speculatiile noastre initiale, jocurile din seria Tom Clancy fiind lansate de Ubisoft in aceasta perioada in general. Jocul propune lupte tactice 5v5, un fel de hotii si vardistii, unde poti sa darami zidurile casei pentru a ajunge la tinta, si sincer, ne place ceea ce am vazut pana acum.

Ubisoft au fost extrem de marinimosi cu publicul, oferind chiar si sase minute intregi de gameplay nou, un trailer in care au anuntat data de lansare si o serie de informatii despre cat de tactic urmeaza sa fie jocul. Toate astea intr-un singur anunt, pe care il puteti urmari mai jos. Cine stie, poate rezoneaza ceva cu voi.

Articole asemanatoare

Back to top button