MORE

Data de lansare pentru Homefront 2 a fost confirmata

Zvonul despre lansarea din primavara a lui Homefront 2: The Revolution a fost confirmat.

Deep Silver si studioul Dambusters anunta ca noul joc Homefront va sosi in ziua de 17 mai, asa cum indica informatia anterioara. Insa acea informatie se referea strict la SUA. In Europa jocul va sosi abia pe 20 mai, pentru ca datele au nevoie de 3 zile ca sa strabata oceanul de la serverele de Steam… sau pentru ca multe companii in continuare nu inteleg distributia digitala. S-ar putea spune ca asta incurajeaza pirateria, in sensul ca executivii de la Netflix spun asta.

Homefront: The Revolution continua premiza foarte amuzanta a seriei, Coreea de Nord (natiunea care nu a putut termina un hotel si care sustine ca a aterizat pe Soare) a capatat cumva suficienta forta militara cat sa invadeze SUA si sa o transforme intr-o dictatura militara.

De aceasta data actiunea este se petrece in Filadelfia, un oras care urmeaza sa fie eliberat de jucator, prin descoperirea cazemate din care se pot executa atacuri pentru a distruge propaganda coreeana si infrastructura militara. Asasinarile vor fi de asemenea la ordinea zilei, si ocazionala salvare a civililor.

In esenta, aceeasi premiza ca Freedom Fighters, unul dintre cele mai bune jocuri facute vreodata de IO Interactive.

[PC Invasion]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button