MORE

Data de lansare Mafia 3 dezvaluita [Zvon]

Dupa anuntul celor de la 2K Games legat de Mafia 3 si faptul ca intr-un final o sa primim un trailer care sa detalieze mai atent povestea jocului, o serie de informatii au inceput sa isi faca aparitia pe Twitter.

Sigur, nu este nimic confirmat, dar in general, un astfel de anunt este acompaniat si de o data de lansare, aceasta fiind dezvaluita publicului. Trailer-ul nu si-a facut aparitia, dar zvonurile cu privire la data de lansare deja au inceput sa zboare, preconizari si pronosticuri preliminare existand inca de la data aparitie.

Totusi, unul dintre cei mai cunoscuti oameni din industria gaming-ului ca fiind un „spargator de zvonuri”, Wario64 a facut o afirmatie destul de interesanta pe Twitter astazi, acesta afirmand ca Mafia 3 va avea o lansare in luna octombrie a anului acesta. Mai exact, dupa spusele sale, jocul urmeaza sa fie lansat inainte de Gears of War 4, Mafia 3 astfel avand o fereastra de lansare intre 1 octombrie si 10 Octombrie. Cu alte cuvinte, jocul urmeaza sa fie lansat pe 4 Octombrie daca analizam trend-ul de lansari din Statele Unite.

Mai sunt cateva indicii care releva o data de lansare in luna octombrie, initial retailer-ul suedez Spelbutiken listand Mafia 3 pe data de 3 septembrie, urmand sa fie schimbata cu data de 9 octombrie. Sa se lanseze Mafia 3 intr-o vineri, spargand astfel lantul? Cine stie. Ramane de vazut in doar cateva ore cand trailer-ul va fi disponibil.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button