GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Data de lansare a lui STALKER 2 este cam optimistă

În urmă cu câteva săptămâni internetul țopăia de bucurie pentru că GSC Games World a dezvăluit STALKER 2.

Chiar dacă anunțul a fost făcut de dezvoltatorul seriei, nu de vreo nălucă răsărită pe Indiegogo, jocul nu este tocmai chiar atât de garantat să apară în 2021, după cum promitea anunțul. De ce? Pentru că jocul deocamdată nu există.

Și nu în sensul că este abia la începutul producției. Jocul literalmente nu există, fiind abia la nivelul la care încă se mai lucrează la documentul de design. Anunțul a fost făcut înainte E3 în speranța ca astfel GSC Games World să aibă suficientă atenție asupra proiectului său încât să poată să găsească un publisher la eveniment care să finanțeze producția. Deocamdată nu este clar nici ce motor grafic ar putea folosi, deși motorul Unreal probabil este o alegere evidentă.

Până atunci, măcar vom avea parte de un Metro Exodus anul viitor, care chiar dacă nu este tocmai același tip de joc precum STALKER, deși fac parte din aceeași specie generală, vom avea măcar parte de o experiență post-apocaliptică sovietică în viitorul apropiat.

Efortul de-a crea un STALKER 2 persistă de ceva vreme, având numeroase starturi false, în unele cazuri pentru că cei care încercau să facă jocul nu aveau drepturile necesare, iar în unele cazuri nici măcar intenția.

[PCGamesN]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button