MORE

Darth Trevor vs Michael Kenobi = Sau cand moderii includ Lightsabers in GTA V

Pana in momentul de fata cred ca am vazut toate modurile posibile si imposibile de GTA. Si aici nu discutam despre GTA V, ci despre toata franciza, ori de cate ori un nou joc este lansat, moderii facandu-si de cap cu acest titlu. Am avut de la Superman, pana la Dubstep Gun, de la Hulk pana la Ecto 1 si lista este extrem de lunga. Discutam despre un joc care permite unui moder sa lase frau liber creativitatii.

Totusi, clipul de mai jos ma face sa ma intreb de ce nu exista inca un light saber oficial in joc? Cati dintre noi nu am dori sa ii vedem pe Darth Trevor vs Michael Kenobi intr-o lupta cu sabii laser?

Sarind peste asta, mai jos avem un clip in care cei doi amintiti mai sus, Darth Trevor si Michael Kenobi se troznesc in forta mai ceva ca in filmele lui Lucas, cu mentiunea ca nu suntem inca siguri daca Trevor si-a luat pastilele anti-drepresive, a fumat ceva sau pur si simplu este nebun de legat, pentru ca fie un Geek si-ar imagina o asemenea scena, fie cineva care a folosit substante halucinogene timp indelungat. Oricum, rezultatul merita impartit cu voi!

[Boris the Blade]
Tags

Related Articles

Back to top button
Close