PC&Consoles

Darksiders 3: Primul trailer și cerințe de sistem

THQ Nordic și Gunfire Games au anunțat în mod oficial Darksiders 3, după ce leak-ul de seara trecută a uimit întreaga lume.

Alături de anunțul în sine, care nu prea aduce informații noi, a venit și primul trailer al jocului. Acesta este unul doar cinematic, nu include secvențe de gameplay efectiv, dar ne ajută să avem măcar o idee generală despre personajul principal și misiunea sa.

Există totuși o mostră nouă de informație referitoare la Darksiders 3, cerințele sale de sistem. Chiar dacă sunt provizorii și incomplete, acestea și-au făcut apariția pe Steam.

Pentru a-l rula veți avea nevoie de ceva ce se aseamănă cu următorul sistem:

 • OS: Windows 7,8 sau 10 pe 64 biți
 • CPU: Intel Core i5 2400 sau AMD sau AMD FX 6100
 • RAM: 6GB
 • Video: Ceva recent cu suport pentru Shader Model 5 și 2GB VRAM, nu s-au oferit mai multe detalii la acest capitol
 • DirectX 11
 • HDD: 15GB

Darksiders 3 va fi lansat în anul 2018.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

4 comentarii

 1. Pingback: Darksiders 3: Primul trailer și cerințe de sistem - Pro Team Romania
 2. Pe bune? Bine ca avem o continuare si btw asta e un trailer CGI se mai pot schimba chestii pana la gameplay!

 3. Băieți la anul ds3 nu va fi frumos jocul parca este făcut in sila in grăbi la si altele pe care nu vreau sa le sp așa sa trecem la subiect acum jocul nu va fi frumos știți cum va arata uitați așa https://youtu.be/4nLs_hW1G1o sa speram ca nu va arata așa de la îndepărtare camera jocului daca vrem sa ne jucam pe acest joc trebui sa fie mai aproape camera cum este la darksiders darksiders2 așa io cred ca ar trebui sa fie jocul si darksiders3 mai aproape camera cum sunt la darksiders1 si darksiders2 nu sa
  Se vede fff foarte :(:(:(:( aiurea de parca ar ieși pe locul 5 6 in loc de loc 1 el sa speram ca nu va eși cu camera departe uitativa la ds3 trailer cum demonul este aproape si când aleargă spre fury este departe după aceea fury scoate arama ei o atinge de sabia la demon si demonul își taie capul nee fiind atent ceea ce mia plăcut da ceea ce numi place este camera departe noi vrem ceva mai bun vrem sa fie camera cum este in ds 1 si ds2 cred ca in strife o sa fie la fel si nu vrem asta ori nu va fii lansat si el decât ds1 ds2 ds3 atât si 4 unde oare va fi el sau poate va fi sa speram da sa speram ca nu va ieși precum asta este urat https://youtu.be/4nLs_hW1G1o vrem sa arate jocul cum este si la ds ds2 camera mai aproape cum este iei ca sa fie frumos jocul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button