Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Darksiders 3 are acum o dată de lansare

/
/
/
img

Săptămâna trecută, Microsoft Windows Store a dezvăluit data lansării pentru cele două jocuri Shenmue remasterizate. Mai nou se pare că o altă dată de lansare a fost scăpată, tot pe Microsoft Windows Store.

Potrivit paginii sale oficiale de pe Microsoft Windows Store, Darksiders 3 va fi lansat pe data de 27 noiembrie. THQ Nordic nu a anunțat încă nimic oficial, dar ținând cont de antecedentul cu Shenmue, data afișată pentru Darksiders 3 nu pare a fi doar un înlocuitor. Am făcut un screenshot, pentru eventualitatea în care Microsoft va face ulterior schimbări la pagină.

Darksiders 3 este un joc de acțiune hack-n-slash din perspectiva third person în care jucătorii intră în rolul lui Fury, în incercarea de a vâna și elimina cele șapte păcate mortale. Jocul va cuprinde medii post-apocaliptice expansive, care plimbă jucătorul de la înălțimile cerului până la adâncurile iadului, dărăpănate de război și decădere și invadate de natură.

Darksiders 3 va lăsa jucătorii să exploreze o lume deschisă, vie și liberă, în care Fury se mișcă înainte și înapoi între diverse medii pentru a descoperi secrete în timp ce avansează povestea.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar