GAMINGPC&ConsolesSTIRI IT

Darksiders 3 are acum o dată de lansare

Săptămâna trecută, Microsoft Windows Store a dezvăluit data lansării pentru cele două jocuri Shenmue remasterizate. Mai nou se pare că o altă dată de lansare a fost scăpată, tot pe Microsoft Windows Store.

Potrivit paginii sale oficiale de pe Microsoft Windows Store, Darksiders 3 va fi lansat pe data de 27 noiembrie. THQ Nordic nu a anunțat încă nimic oficial, dar ținând cont de antecedentul cu Shenmue, data afișată pentru Darksiders 3 nu pare a fi doar un înlocuitor. Am făcut un screenshot, pentru eventualitatea în care Microsoft va face ulterior schimbări la pagină.

Darksiders 3 este un joc de acțiune hack-n-slash din perspectiva third person în care jucătorii intră în rolul lui Fury, în incercarea de a vâna și elimina cele șapte păcate mortale. Jocul va cuprinde medii post-apocaliptice expansive, care plimbă jucătorul de la înălțimile cerului până la adâncurile iadului, dărăpănate de război și decădere și invadate de natură.

Darksiders 3 va lăsa jucătorii să exploreze o lume deschisă, vie și liberă, în care Fury se mișcă înainte și înapoi între diverse medii pentru a descoperi secrete în timp ce avansează povestea.

Sursa

Tags

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close